Баси, има ли Алфа дет всеки път да пали от раз?
Известие
Collapse
No announcement yet.
тресене при стартиране
Collapse
X
-
-
аз на мойта да взема да и сменя свещите ли може пак и да се оправи, но като си помисля че трябва да се изръся 300 лева и ме заболява главата, когато е топла нямам никави ядове освен Че напоследък усештам сякаш лек спад в мощноста
ШТ????Last edited by търтей; d.m.y г., 22:11.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Странното е, че при повечето от нас проблема се появява малко време след като се купи колата. И при мен първия месец нямаше проблеми.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеБаси, има ли Алфа дет всеки път да пали от раз?Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
Разликата м/у бензинов и дизелов двигател е достатъчно голяма, за да се търси универсална причина за проблема. Дайте да не смесваме понятията!
Колега Триада, ходи ли да ти прочетат каква грешка е изписала след светването на дюзата?
Това дали задържаш или не ключа не ми се вижда логично да 'подпомага' запалването на всички цилиндри. Реално, след като се е развъртял коляновия вал, и е запалил поне един от цилиндрите, ако има горивоподаване към останалите, няма причина да не пламнат и те.
Аз не съм имал подобен случай. Или пали, или, ако не задържа достатъчно дълго ключа, не запалва._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
-
Значи при мен го прави това само като е студено (под 10 градуса) Примерно рано сутрин и късно вечер... Преди на бензин като я карах нямаше такъв проблем, но след слагането на ГИ започнаха тези симптоми...Паля и тя се мъчи 1-2 секунди и аха да загасне, но се съвзема...и заковава 1200 оборота...Странно ми е, защото автоматично всеки път паля на бензин и няма логика газта да ебава нещо!??
Ще трябва да отида при човека дето ми сложи газ-та да видим дали нещо може да се направи по въпроса....Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
ами при мен проблема го няма от както задържам ключа около секунда повече. А относно свтването на дюзичката става всеки път при разтоварване на турбината ( да не забравяме че колата е чипната). Закачам я на диагностика почти постоянно - грешки няма.гр.Варна 156 2,4jtd
Comment
Comment